Depozita Progresive

Depozita Progresive 
  

Produktin më unik në treg “Depozitën Progresive”.Afatizo mjetet per 60 muaj,por nëse ju keni nevojë për ato mjete më herët se sa periudha e përfundimit  të afatizimit atëherë mos u brengosni BKT mendon për ju dhe sërish ju shpërblen duke ju dhënë një interes të caktuar varësisht se sa ju i keni mbajtur mjetet e afatizuara.

 
Veçoritë
 
 

Skema e normave të interesit:

 
Depozitë Progresive
0.10%
0.50%
0.85%
1.10%
1.50%
2.00%
>= 6muaj
>= 12muaj
>= 24muaj
>= 36muaj
>= 48muaj
= 60muaj
 
 

          ·         Nëse mbani mjetet më pak se 6 muaj, atëherë ju nuk do të përfitoni interes.

          ·         Nëse mbani mjetet më shumë se 6 muaj por më pak se 12 muaj, atëherë ju do të përfitoni një interes prej 0.10%

          ·         Nëse mbani mjetet më shumë se 12 muaj por më pak se 24 muaj, atëherë ju do të përfitoni një interes prej 0.50%

          ·         Nëse mbani mjetet më shumë se 24 muaj por më pak se 36 muaj, atëherë ju do të përfitoni një interes prej 0.85%

          ·         Nëse mbani mjetet më shumë se 36 muaj por më pak se 48 muaj, atëherë ju do të përfitoni një interes prej 1.10%

          ·         Nëse mbani mjetet më shumë se 48 muaj por më pak se 60 muaj, atëherë ju do të përfitoni një interes prej 1.50%

          ·         Nëse mbani mjetet 60 muaj, atëherë ju do të përfitoni interesin e plotë prej 2.00%

 

Interesi dhe tatimi në burim për depozitat:

 
 

Si mund të hapni një depozite progresive?

 

 

 


Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.