Sygjerimet dhe ankesat

Banka Kombëtare Tregtare dega në Kosovë dëshiron të jetë sa më afër jush, prandaj, çdo sugjerim apo ankesë do të trajtohet shumë seriozisht nga ne, sepse besojmë se së bashku mund tu gjejmë zgjidhje problemeve që mund  t’ju paraqiten gjatë përdorimit të shërbimeve tona si dhe t’i përmirësojmë ato. 

Për çdo sugjerim apo ankesë ju mund të na kontaktoni në: 

•     Qendra e Thirrjeve : +383 38 666 666;
•     Kutitë e Sugjerimeve në degë/agjensione;
•     E-mail: 
ks-customerservice@bkt.com.al & infobktkosova@bkt.com.al;
•     Personalisht në deg
ë ;
•     Adresa Postare: Zyra Administrative, Qyteza Pejton, Rr. Ukshin Hoti Nr. 29, Prishtinë.

Sapo ta bëni ankesën, ju do të pranoni një konfirmim për pranimin e saj dhe brenda 15 ditësh nga dita e pranimit të ankesës do të merrni përgjigje për ankesën tuaj.    

Banka Kombëtare Tregtare Dega në Kosovë, ju siguron se ankesa juaj do të trajtohet me prioritet dhe përgjegjshmëri. Gjithashtu, ju informojmë se, nëse nuk jeni të kënaqur me përgjigjen, ju mund ta dërgoni ankesën tuaj te  institucionet tjera siç parashikon Legjislacioni i Kosovës si:

•    Dërgoni ankesë në BQK;
•    Dërgoni ankesën tek ndonjë autoritet publik apo përmes ndonjë mekanizmi tjetër për zgjidhjen e kontesteve, nëse është e aplikueshme; 
•    Paraqitni  padi në gjykatë.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.