Kredi pėr Bashkėatdhetarė

 OFERTË ATRAKTIVE NGA BKT 

Kredi për Bashkëatdhetarë

 
KUSHTET E KREDISË PËR SHTËPI

      ·         Deri në 150,000.00 Euro

      ·         Afati deri në 180 muaj

 
KUSHTET E KREDISË PËR KREDI RENOVIMI 

      ·         Deri në 70,000 Euro

      ·         Afati deri në 120 muaj

 

KREDI E MBULUAR ME DEPOZITË

      ·         Shuma e kredisë deri  100 % të  depozitës.

 

KOLATERALI

      ·         Hipotekë në vlerë 120% të kredisë

      ·         Hipoteka duhet të jetë në  Kosovë

      ·         Garantues  - me të hyra dhe vendqëndrim  në Kosovë.

 

 
DOKUMENTACIONI I KËRKUAR:

·         Kopje e ID-së ose pasaportës për të gjithë personat e involvuar në kredi

·         Kontrata e punës

·         Gjendja e llogarisë

·         Vërtetim i të ardhurave familjare

·         Kontrata e shitblerjes ose plani  investiv.

 

Per ju qe keni depozita në BKT, mund të përfitoni zbritje shtesë në normën e interesit për kredi .
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.