Misioni, vizioni, vlerat

 

a. Misioni

Të kontribuojmë në rritjen e standardeve të jetesës duke përdorur talentet dhe energjinë tonë për të zhvilluar zgjidhje që i shtojnë vlerë jetëve të njerëzve, duke u ofruar njerëzve qetësi, komoditet dhe mundësi në sektorin bankar.

b. Vizioni

Të rritemi dhe të bëhemi një bankë udhëheqëse duke shtuar vlerë për çdo jetë që ne prekim në secilën prej fushave tona të veprimit me ekipe të besueshme të fuqizuara nga shpirti ynë inovativ dhe sipërmarrës.

c. Vlerat Themelore dhe Parimet e punës:

Njerëzit tanë udhëhiqen nga vlerat themelore dhe parimet kryesore të punës si më poshtë:

 


Vlerat
Themelore:

 

·       Drejtësi

·       Të punojmë me zemër

·       Reputacioni

·       Orientim Njerëzorë

·       Inovacioni

·       Shkathtësi

·       Qëndrueshmëri

·       Integritet

·       Kofidencialitet

·       Transparenca

 

Parimet e punës:

 

·       Punë ekipore 

·       Llogaridhënia

·       Komunikim i Hapur

·       Cilësia      

·       Efikasitet

·       Fokusi tek klienti

 

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.