BKT Mobile

 

 Me aplikacionin BKT Mobile Banking ju mund të kryeni transaksione kudo dhe kurdo, pa pasur nevojë të shkoni në bankë.
Me BKT Mobile ju mund ti kryeni shërbimet e mëposhtme:


LLOGARITË:

- Menaxhoni Llogaritë tuaja,
- Hapni Llogari.


KRYENI TRANSFERTA:
- Mes Llogarive tuaja,
- Brenda BKT-së,
- Brenda Vendit,
- Me Shqipërinë.


PAGUANI KARTAT E KREDITIT:
- Kontrolloni Kartat tuaja,
- Kryeni Pagesë për Kartën tuaj dhe për karta tjera,
- Paradhënie,
- Ndryshoni Limitin e pagesave në Internet.


BËNI INVESTIME:

- Këmbim Valute,
- Hapje/Mbyllje Depozite.


KRYENI PAGESAT:
- Rimbushni telefonin tuaj me operatorin Vala dhe Ipko,


PAGUANI FATURAT:
- Paguani KEDS dhe KUR Prishtina,
- Shihni Faturat e paguara më herët


MBI SIGURINË:
- Ndryshim informacioni personal.


Procedura e Regjistrimit për BKT Mobile është si më poshtë:


1. Pasi ta shkarkoni aplikacionin BKT Mobile klikoni butonin “Regjistrohu”;
2. Vendosni numrin e klientit CIF (Referohu më poshtë në INFORMACION);
3. Plotësoni të dhënat e kartës suaj të debitit ose të kreditit (vendosni 4 shifrat e fundit të kartës suaj dhe PIN-in);

Në numrin tuaj të mobilit që keni regjistruar në bankë do t’ju vijë një SMS që përmban një fjalëkalim që mund të përdoret vetëm njëherë dhe brenda 2 minutave. Nëse ky fjalëkalim nuk përdoret brenda kësaj kohe, fjalëkalimi behet i pavlefshëm dhe procedura e mësipërme duhet të niset nga fillimi.
Fjalëkalimi që ju vjen përmes SMS-it do të përdoret për qasje në llogarinë e-banking dhe më pas duhet të ndiqni hapat në vazhdim:
4. Zgjidhni një fjalëkalim i cili do të përdoret për t'u qasur në “BKT Mobile”, dhe
5. Zgjidhni pullën digjital.

 


INFORMACION:

Nëse jeni i regjistruar ne e-banking atëherë ju mund të përdorni CIF-in dhe Fjalëkalimin e njëjtë për tu qasur në BKT Mobile. Nëse ju nuk e dini numrin CIF mund të telefononi
në Qendrën Kontaktuese 038 666 666. Nëse nuk keni nënshkruar me bankën Kontratën e Shërbimeve Bankare Individuale (KSHBI) një mesazh njoftues do t’ju shfaqet gjatë regjistrimit. Për të nënshkruar këtë dokument ju duhet të paraqiteni në degën e BKT-së ku e keni hapur llogarinë.

Aplikacionin BKT Mobile mund ta shkarkoni në:

 

 

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.