Ēmime dhe Vlerėsime

   

BKT riçertifikohet me ISO 9001:2008  

 

BKT u riçertifikua me standardin ISO 9001:2008 nga TÜV AUSTRIA CERT.

 


 

 

 

Banka Kombëtare Tregtare përzgjidhet “Banka më e mirë në Kosovë” nga revista bne IntelliNews per vitin 2016

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.