Kredi pėr Pajisje Fiskale

 

Kredi për Pajisje Fiskale


Kredia për pajisje fiskale u ofron mundësinë dhe financimin e duhur pompave të derivateve për tu pajisur me arkë fiskale.


Për të aplikuar ju lutemi na vizitoni në degën më të afërt të BKT-së apo na kontaktoni.
Për çfarëdo ankese apo komenti ju lutemi na kontaktoni në +383 38 666 666, e-mail: ks-customerservice@bkt.com.al, apo shkruani letër në Zyrën Administrative, Qyteza Pejton, Rr. Ukshin Hoti Nr: 29, Prishtinë.
Faleminderit per perkrahjen tuaj.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.