Njoftime nė BKT Mobile

Për të gjithë përdoruesit e aplikacionit BKT Mobile, BKT vjen me shërbimin e ri “Informohu në kohë reale” për veprimet e mëposhtme:

1.       Veprimet e llogarise rrjedhese

-          Kalimi i Pagës,

-          Transfertat nga BKT-së,

-          Transfertat nga BKT Shqipëria,

-          Transfertat brenda vendit me Banka tjera,

-          Pagese fature.

 

2.       Veprimet me Kartë Krediti

-          Blerje në POS në Kosovë,

-          Blerje në POS jashtë Kosovës,

-          Blerje Online,

-          Tërheqje kesh nga Karta e Kreditit,

-          Pagesë e Kartës së Kreditit nga dikush tjetër.

 

 Ky shërbim do të ofrohet falas dhe do t’u vijë në ndihmë klientëve për tu informuar në kohë reale për llojet e transaksioneve të listuara më sipër. 


* Që të pranoni njoftimet duhet të bëni update versionin më të ri të aplikacionit BKT Mobile përmes


 

 

 Për çfarëdo ankese apo komenti ju lutem na kontaktoni në +383 38 666 666, e-mail: ks-customerservice@bkt.com.al, apo shkruani letër në Zyren Administrative, Qyteza Pejton, Rr.Ukshin Hoti, nr.29, Prishtinë.

 


 

 
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.