Money Gram

Money Gram


MoneyGram është një lider botror në fushën e transfertave dhe mundëson
mbërritjen e parave tuaja kudo ku keni nevojë, si në të gjithë botën ashtu edhe brenda të njejtit vend.

MoneyGram është lider i të gjitha shëbimeve të transfertave dhe operon në
bashkpunim të ngushtë me punonjës të zgjedhur ne më tepër se 200.000 degë në 190 shtete.
Sistemi i Pagesave MoneyGram, Inc. është një emër i rëndsishëm në fushën e transfertave të parave.
Me anë të rrjetit ndërkombëtar të transfertave të MoneyGram kIientët mund të dërgojnë dhe të marrin para me shpejtësi (zakonisht
brenda 10 minutash) dhe me cmime tepër të favorshme dhe konkuruese.
Tashmë, ju mund ta gjeni MoneyGram edhe në BKT, për të dërguar dhe marrë para nga çdo vend i botës, në mënyrë të shpejte dhe të sigurtë.

Paratë tuaja, gjuha juaj

Pavarësisht vendit ku ndodheni, ju mund t’i besoni MoneyGram jo vetëm për
transferten e sigurtë të parave por edhe për asistencën gjuhësore nëse nuk flisni gjuhën e vendit prej ku dërgoni parat,
sepse për ju MoneyGram është:
 
• I shpejtë — Mund të tërhiqni paratë tuaja për 10 minuta.
• I Ieverdishëm — Me më tepër se 200.000 degë, kIientët nuk jane asnjëherë
shumë Iargë MoneyGram.
• I përshtatshëm për kedo — Nuk është e nevojshme të keni një llogari bankare apo kartë knediti.
• Bota, dërguesit dhe marrësit nuk janë kurrë larg nga MoneyGram
• Është në dispozicion për të gjithë - nuk keni nevojë për një llogari bankare ose kartë krediti
• Është e lehtë - thjesht vizitoni një agjent të MoneyGram dhe plotësoni një formë të thjeshtë
• Është personale - kushdo që dërgon para mund të shtojë një mesazh kompliment me 10 fjalë
 
Lehtë për të dërguar dhe pranuar para në Kosovë me 200,000 vende në të gjithë botën.
Vetëm ndiqni hapat e mëposhtëm:

• Shko në çdo vend të MoneyGram afër vendit tënd duke kontrolluar
www.moneygram.com
• Merrni me vete dokumentin tuaj identifikues (ID ose pasaportë), plotësoni formularin e aplikimit.
• Paguani në shumën që dëshironi të dërgoni.
• Pas kësaj do t'ju jepet një numër reference MoneyGram.
• Informoni personin në Kosovë për transferimin e parave, si dhe për numrin e referencës MoneyGram
 
Lehtë për të marrë para në Kosovë dhe për të dërguar para nga Kosova me BKT

• BKT tani është partner i MoneyGram dhe ju lehtë mund të merrni para duke përdorur shërbimin MoneyGram në cilëndo
nga degët e saj në Kosovë. Vetëm ndiqni këto hapa:
• Kërkojini dërguesit të shkojë në ndonjë vend të MoneyGram në vendin ku ai do t'ju dërgojë para duke përdorur shërbimin MoneyGram.
• Sigurohuni që dërguesi të ka informuar për numrin e referencës MoneyGram
• Shko në një vend të BKT kudo në Kosovë
• Paratë do t'ju jepen menjëherë
• Gjithashtu mund të dërgoni para nga BKT. Vetëm ndiqni këto hapa:
• Shkoni në ndonjë vend BKT pranë vendit tuaj. Nëse keni nevojë për ndihmë, shikoni këtu për vendet e BKT në Kosovë dhe Shqipëri.
• Merrni me vete dokumentin tuaj identifikues (ID ose pasaportë), plotësoni formularin e aplikimit.
• Paguani në shumën që dëshironi të dërgoni.
• Pas kësaj do t'ju jepet një numër reference MoneyGram.
• Informoni personin që po dërgoni para për transferimin e parave, si dhe për numrin e referencësBanka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.