E-banking Biznes

 

NË DEGËN INTERNET BANKING PËR BIZNESE JU MUND TË KRYENI KËTO SHËRBIME:

 

1. LLOGARIA
- Shihni llogaritë e kompanisë

- Hapni llogari në monedha të ndryshme
Historiku i llogarisë tuaj për periudha të ndryshme

2.
DEPOZITA
-
Përcillni depozitat tuaja
Hapni depozita të reja me afate fikse dhe fleksibël

- Mbyllje depozite

3. KARTAT E KREDITIT

-  Shihni Kartat tuaja

- Pagesë Karte

- Paradhënie

- Limiti në Internet

- Aplikimi për Kartë

 4. KREDI

- Shikoni historikun e kontratave të kredisë (afatin,këstin,normën e interesit, etj)

5.
TRANSFERTAT 
-
Transferta me Shqipërinë

- Transferta brenda Kosovës

Transferta brenda BKT

- Transferta ndërmjet llogarive

- Transfertat ndërkombëtare
- Transfertat në mbërritje

- Shihni historikun e transfertave

- Transfertat në pritje


6.
INVESTIMET
-
Kryeni këmbimin valutor në monedha të ndryshme
Përcillni kursin e këmbimit

7.  PAGESAT

- Pagesat me Uniref

- Pagesat me GIRO

- Pagesë Fature (KEDS, KUR)

- Pagesë Dogane

- Pagesë Tatimesh dhe Kontributesh

- Shihni faturat e paguara

 

8. SHËRBIMET (Operatorët IPKO dhe Vala)

-TV

-Internet

-Telefon mobil

-Të kombinuara

 

9. KONTROLLI

- Kontrolloni veprimet tuaja në llogari

- Shihni aprovimet në pritje

- Kontrolloni veprimet e kompanisë

 

10. SIGURIA

-  Shihni të drejtat e përdoruesit

-  Ndryshoni fjalëkalimin

-  Zgjedhni pullën dixhitale

-  Shihni limitet e veprimeve

 

 

PROCEDURA E REGJISTRIMIT

         

1. Hyni në faqen e internetit: www.bkt-ks.com

2 .Klikoni në butonin “Dega Internet” – BIZNES lart në të djathtë dhe më pas klikoni butonin “Regjistrohu Tani”

3. Vendosni numrin e klientit/kompanisë (CIF)

4. Plotësoni të dhënat e kartës tuaj të debitit ose të kreditit (vendosni 4 shifrat e fundit të kartës tuaj dhe PIN-in),

Në numrin tuaj të mobilit që  keni regjistruar në bankë do t’ju vijë një SMS që përmban një fjalëkalim që mund të  përdoret vetëm njëherë dhe brenda 2 minutave. Nëse ky fjalëkalim nuk përdoret brenda kësaj kohe, fjalëkalimi bëhet i pavlefshëm dhe procedura e mësipërme duhet të niset nga fillimi

Fjalëkalimi që ju vjen përmes  SMS-it do të përdoret për qasje në llogarinë e-banking dhe më pas duhet të ndiqni hapat në vazhdim:

5. Zgjidhni një fjalëkalim i cili do të përdoret për t'u qasur  në Degën “Internet”

6. Zgjidhni pullën dixhitale

 

 

INFORMACION

 

Nëse ju nuk e dini numrin CIF mjafton të telefononi në  Qendrën Kontaktuese 038 666 666. Nëse nuk keni nënshkruar pranë bankës  Kontratën e Shërbimeve Bankare një mesazh njoftues do t’ju shfaqet gjatë regjistrimit. Për të nënshkruar këtë dokument ju duhet të paraqiteni në degën e BKT ku keni hapur llogarinë.


Manuali - BEB 2017
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.