Transfertat Ndėrkombėtare

 

Transfertat Ndërkombëtare

 

Transferta ndërkombëtare në platformën e Business e-Banking ju mundëson që në çdo kohë të pranoni/dërgoni transferta nga dhe jashtë Kosovës pa pasur nevojë të shkoni në degë .

Transferta ndërkombëtare e fondeve përmes Business e-Banking mund të realizohet në tri mënyra, si më poshtë:

·         Me Numër IBAN - urdhëruesi posedon IBAN-in e përfituesit

·         Me Kodin SWIFT  - urdhëruesi posedon SWIFT-in e përfituesit

·         Me Emër Banke – urdhëruesi posedon emrin e bankës dhe numrin e llogarisë së përfituesit

 

Me këtë shërbim mund të përzgjidhni komisionet si në vijim:

 

·         Të gjitha komisionet te përfituesi (BEN)

·         Të gjitha komisionet te dërguesi (OUR)

·         Komisionet e ndara (SHARE)

 

Për të realizuar transferta ndërkombëtare mjafton të jeni përdorues të Business e–Banking. Nëse nuk keni llogari të Business e-Banking na kontaktoni apo na vizitoni në zyrat tona.

 

 

Për ankesa apo komente ju lutem na kontaktoni në +383 38 666 666, e-mail: ks-customerservice@bkt.com.al, apo shkruani letër në Zyrën Administrative, Qyteza Pejton, Rr. Ukshin Hoti Nr: 29, Prishtinë.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.