Blej nė 2017 dhe...

 Blej në Tetor me kartat e kreditit BKT dhe fillo pagesën në Janar 2018


Me kartat e kreditit BKT PRIMA blini me 0% interes deri në 12 këste, dhe filloni të paguani këstin e parë në Janar 2018.

Pjesëmarrës në kampanje do të jenë të gjithë kartëmbajtesit e kartave te kreditit individuale të lëshuar nga BKT:

·         MasterCard Standard

·         MasterCard Gold

·         Visa Classic

·         Visa Gold

Të vlefshme për fushatë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së.
 
Oferta vlen për blerjet nga 03 deri më 31 Tetor 2017.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2009
Qendra Kontaktuese +381 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe ne:
Banka Kombėtare Tregtare – Dega nė Kosovė merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.