Ofertė

 Kërkesë për Ofertë - Mirëmbajtje dhe Servisim i Kondicionerëve

 Kërkesë për Ofertë - Mirëmbajtje e Sistemit të Sigurisë_ LOT1_ LOT2

 Kërkesë për Ofertë - Mirëmbajtje dhe Servisim te Gjeneratoreve
 
 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.