Ēmimorja

Kliko më poshtë për të shkarkuar çmimoren:

    Çmimorja

  Çmimorja e depozitave

  Komisionet dhe tarifat e kartave te kreditit dhe debitit
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.