Depozita me afat

Depozita standarde

Alternativat janë të shumta dhe ju takon të zgjidhni midis depozitave:

 

  • 1 mujore
  • 3 mujore
  • 6 mujore
  • 1 vjeçare
  • 2 vjeçare

 

Veçoritë

 

  • Depozita me afat mund të hapet në EURO, USD, GBP, dhe CHF.
  • Interesi përfitohet në datën e maturimit të depozitës dhe humbet nëse kjo e fundit tërhiqet përpara afatit.
  • Depozita standarde ofron opsionin e rinovimit automatik. Ju mund të zgjidhni që interesi i fituar të rinovohet bashkë me depozitën ose të kalojë në llogarinë tuaj.

 

Interesi dhe tatimi në burim

Mbi interesin Bankar të ofruar nga Banka, do të mbahet përqindja e tatimit në burim mbi interesin Bankar, e miratuar me ligj dhe e aplikueshme në momentin e kreditimit të interesit.

 

Si mund të hapni një depozitë?


Në  një nga degët e BKT-së, vetëm me një dokument identifikimi si: Kartë Identiteti, pasaportë, pasaporte biometrike ose një çertifikatë për personat nën moshën 16 vjeç.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.