Aksionerėt

 

 ÇALIK HOLDING

 

E themeluar nga Z. Ahmet Çalżk, Çalżk Holding operon në fushën e energjisë, ndërtimit dhe të pasurive të patundshme, tekstileve, minierave, financave dhe sektorin e telekomit. Duke operuar në 22 vende në të gjithë Azinë Qendrore, Ballkan dhe në rajonin e Lindjes së Mesme dhe Afrikës së Veriut, Grupi ka rreth 31,000 të punësuar.


Çalżk Holding, dallon si një lojtar kryesor në Turqi dhe në botë me kompanitë e veta; në sektorin e energjisë me Çalżk Enerji; në shpërndarjen e energjisë elektrike me YEDAŽ, KEDS në partneritet me Limak, ARAS EDAŽ në partneritet me Kiler; në sektorin e ndërtimit me Gap Żnžaat dhe në sektorin e pasurive të patundshme me Çalżk Gayimenkul; në miniera Lidya Madencilik dhe Polimetal Madencilik; në tekstil me Çalżk Denim dhe Gap Pazarlama; në sektorin e financave me Aktif Bank dhe Banka Kombëtare Tregtare (BKT), dhe në telekom me Albtelecom.


Çalżk Holding vijon përpjekjet e saj me  synimin për të shtuar vlerë të përhershme në jetën e njerëzve në çdo sektor dhe territor ku vepron nëpërmjet sipërmarrjes së saj, strategjisë racionale, vendos theksin në përfshirjen dhe diversifikimin, dhe modele të reja dhe të qëndrueshme të biznesit, si dhe investimet e saj në teknologji dhe burime njerëzore.

 

 

Për informacione më të hollësishme, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit www.calik.com.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.