Aplikoni pėr punė

Aplikoni për punë

Ju mund te kërkoni dhe aplikoni për mundësi punësimi nga kjo faqe. Nëqoftëse jeni një user i regjistruar ju mund ta ndryshoni dhe përditësoni aplikimin tuaj. Aplikimi online ju mundëson të bashkangjisni CV tuaj, referenca ose diploma.  Nëqoftëse për momentin nuk kemi një pozicion që lidhet me aspiratat tuaja për karrierë, në formën e aplikimit mund të zgjidhni opsionin “Dua të merrem në konsideratë për vende vakante në të ardhmen” në këtë mënyre ju do të informoheni me email për të gjitha pozicionet e lira qe do te hapen në të ardhmen. 

Klikoni mbi butonat e mëposhtem për tu regjistruar, përditësuar aplikimin tuaj dhe për të aplikuar për pozicione të lira pune në BKT. 

 
 

Për sqarime të mëtejshme jeni të mirepriturë të kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerëzore.

Tel. +383 38 666 666
 

 

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.