ATM

Nëse keni një kartë debiti të lëshuar në BKT ju mund të tërhiqni nga ATM-të e BKT Kosovë në EUR dhe nga ATM-të e BKT-së Shqipëri në LEK dhe EUR nga të gjitha llogaritë tuaja të lidhura me kartën e debitit.

Ju mund të përdorni në ATM-të e BKT-së kartat MasterCards dhe VisaCards.

1- Nëse keni një kartë krediti të BKT ju mund të kryeni veprimet e mëposhtme:

2- Nëse keni një kartë debiti të BKT ju mund të kryeni veprimet e mëposhtme:Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.