Bankingu Tregtar

Tek BKT do të gjeni gjithmonë jo vetëm mbështetjen e duhur për financimin e biznesit tuaj, por njëkohësisht edhe ekspertizën më të mirë për të siguruar një rritje sa më të shëndetshme dhe eficente.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.