Bizneset

 

Ejani në BKT për të marrë shërbimet dhe produktet më të favorshme për biznesin tuaj.

Tek ne do të gjeni një partner të besueshëm që do ju gjendet pranë për t’ju mbështetur në një rritje sa më të qëndrueshme.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.