Qendra Kontaktuese

Qendra Kontaktuese:  

Qendra Kontaktuese e BKT-së ofron një mundësi më shumë për të marr informata mbi shërbimet dhe produktet bankare. Ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 038/666 666 dhe stafi ynë professional dhe i trajnuar do t’ju përgjigjet pyetjeve tuaja.

Në vijim janë shërbimet që ofrohen per kliente:

·         Informata mbi produktet dhe shërbimet,

·         Informata mbi bankën,

·         Informata mbi degët(orari i punës,adresat,kontaktet),

·         Informata mbi normat e këmbimit,

·         Informata mbi insitucionet partnere (tregtarët),

·         Informata mbi vendndodhjen e ATM-vë,

·         Ndihmë teknike për E-banking, 

·         Ndihmë për problemet e POS-ave.

Bllokimi i karteles:

Në rast të humbjes apo vjedhjes së kartelës tuaj, na kontaktoni në numrin 038 222 988 për ta bllokuar atë që të evitohet çdo keqperdorim apo vizitoni ndonjërën nga degët e BKT-së. 

Gjithashtu, mund të na kontaktoni edhe në email adresat :

ks-contactcenter@bkt.com.al  dhe infobktkosova@bkt.com.alBanka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.