Depozita Elastike

 Depozitë me maturitet fleksibil

 Ju mund ta zgjidhni vetë maturitetin e depozitës tuaj me afat dhe këtë jua ofron vetëm BKT me depozitën elastike, me anë të së cilës ju mund të zgjidhni midis maturiteteve 32 deri në 1094 ditë.
 
Përse të mos fitoni interes për periudha sipas nevojave tuaja?!
 
Veçoritë
 
 
Interesi dhe tatimi në burim për depozitat:
 
Si mund të hapni një depozitë elastike?
 

 
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.