Depozita Rekord

Depozitë me interes të pagueshëm çdo 6-muaj

 

Për të pasur përfitime më të larta, për kursimet tuaja në EUR, USD, CHF, GBP, ju mund të hapni një depozitë rekord për afate që variojnë nga 2 deri në 5 vjet. Pavarësisht afatit të zgjedhur, interesi do t’ju paguhet çdo 6-muaj

 
Veçoritë
 
 
Interesi dhe tatimi në burim për depozitat:
 
·        Mbi interesin Bankar të ofruar nga Banka, do të mbahet përqindja e tatimit në burim mbi interesin Bankar, e miratuar me ligj dhe e aplikueshme në momentin e kreditimit të interesit. Për individëd tatimi aplikohet në masën 10%.
 
Si mund të hapni një depozite rekord?
 
·        Në çdo një nga degët e BKT, vetëm me një dokument identifikimi si : Kartë Identiteti,pasaportë, pasaportë biometrike ose një çertifikatë për personat nën moshën 16 vjeç. 
·        Dhe nëse paratë i keni në një llogari rrjedhëse, tashmë mund t’i hapni vetë depozitat tuaja, duke përdorur edhe E-banking.

 
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.