Depozitat e Sektorit Publik

Gjatë aktiviteti të sektorit publik krijohen fonde të lira, kryesisht për periudha të shkurtra kohe. Gjithashtu dhe të ardhurat e punonjësve publikë nuk shpenzohen menjëherë. BKT ofron mundësinë më të mirë të investimit të këtyre të ardhurave të disponueshme në:

BKT është aktualisht ndër vendet e para midis bankave shqiptare përsa i përket nivelit të depozitave publike. Kjo është arritur duke u bazuar në cilësinë e produktit tonë, marrëveshjeve dhe punës së palodhur të personelit të BKT-së.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.