Depozitat elastike

Ju mund ta zgjidhni vetë maturitetin e depozitës tuaj me afat. BKT ju ofron fleksibilitet të plotë mbi maturitetet e depozitës elastike. Ju keni mundësinë të përfitoni interesa më të larta me zgjedhjen e maturitetit që dëshironi duke filluar nga 32 deri ne 1200 ditë.Depozita elastike është e përshtatshme për ju; zgjasni maturitetin e depozitës tuaj dhe përfitoni interesa më të larta.

Veçoritë

Taksat
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.