E-BANKING

NË DEGËN “INTERNET” E-BANKING MUND TË GJENI SHËRBIMET E MËPOSHTME:

 


1.      LLOGARIA
     - Hapni llogari në monedha të ndryshme,
     - Historiku i llogarisë tuaj për periudha të ndryshme.
 
2.      DEPOZITA
    - Përcillni depozitat tuaja,
    - Hapni depozita të reja me afate fikse dhe fleksibile.
   - Mbyllje depozite
 
 3.      KREDI
   -  Shikoni historikun e kontratave të kredisë
     (afatin,këstin,normën e interesit, etj).
 
 4.      INVESTIMET
    - Kryeni këmbimin valutor në monedha të ndryshme,
    - Përcillni kursin e këmbimit.
 
5.      TRANSFERTAT
     - Mes llogarive tuaja
    - Brenda BKT-së,
       - Brenda Kosovës.
       - Me Shqipërinë
 
 6.      KARTA KREDITI
     - Paradhënia nga karta e kreditit në llogarinë tuaj rrjedhëse,
     - Pagesa e detyrimit të kartës,
      - Historikun e veprimeve të kartës tuaj,
      - Kërkesë për t'u pajisur me kartë krediti.
      - Limiti ne Internet
 
 7.      KARTA DEBITI
     - Informacion reth kartave tuaja të debitit,
     - Lidhjen e kartës së debitit me më shumë se një llogari në monedhën Euro,
     - Kërkesë për t'u pajisur me kartë debiti.

8.      FATURAT
     - Pagesat me Uniref
      - Giro
      - Pagesë Fature (KEDS)

Procedura e regjistrimit për e-banking është si më poshtë:
               
   1. Klikoni në butonin “Dega Internet” lart në të djathtë dhe më pas klikoni butonin “Regjistrohu Tani”,
   2. Vendosni numrin e klientit CIF (Referohu më poshtë në INFORMACION ),
   3. Plotësoni të dhënat e kartës tuaj të debitit ose të kreditit (vendosni 4 shifrat e fundit të kartës tuaj dhe PIN-in),
Në numrin tuaj të mobilit që  keni regjistruar në bankë do t’ju vijë një SMS që përmban një fjalëkalim që mund të  përdoret vetëm njëherë dhe brenda 2 minutave. Nëse ky fjalëkalim nuk përdoret brenda kësaj kohe, fjalëkalimi behet i pavlefshëm dhe procedura e mësipërme duhet të niset nga fillimi.
 Fjalëkalimi që ju vjen përmes  SMS-it do të përdoret për qasje në llogarinë e-banking dhe më pas duhet të ndiqni hapat në vazhdim:
 
   4. Zgjidhni një fjalëkalim i cili do të përdoret për t'u qasur  në Degën në “Internet”, dhe
   5. Zgjidhni pullën dixhitale.

 

 
   INFORMACION:
 
Nëse ju nuk e dini numrin CIF mjafton të telefononi në  Qendrën Kontaktuese 038 666 666. Nëse ju nuk keni nënshkruar pranë bankës  Kontratën e Shërbimeve Bankare Individuale (KSHBI) një mesazh njoftues do t’ju shfaqet gjatë regjistrimit. Për të nënshkrurar këtë dokument ju duhet të paraqiteni në degën e BKT ku keni hapur llogarinë.

 

Shkarkoni Manualin për E-BankingBanka Kombetare Tregtare copyright 2009
Qendra Kontaktuese +381 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Anëtarësohu
Web Kredi
T'ju telefonojmë
Na gjeni edhe ne:
Banka Kombėtare Tregtare – Dega nė Kosovė merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.