Financimi i Projekteve

Financimi i Projekteve

 

Strukturoni biznesin tuaj dhe fitoni shkathtësi financiare!

Planifikoni të investoni!
BKT ka zgjidhjen për të financuar projektin tuaj.

BKT ju mbështet në projektet e biznesit si:

 

E përshtatim ofertën sipas nevojave të biznesit tuaj!

Partnerët strategjikë të BKT:

Së bashku me aksionarët tanë, BKT do të bashkëpunojë me partnerë të tjerë me aftësi, eksperiencë dhe të krijojë sinergji.

Financimi i Projekteve është më i shpejtë, më i thjeshtë, më fleksibël, reagues dhe i fokusuar në BKT.

 

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.