Financimi

A dëshironi një bankë që plotëson nevojat tuaja?

Në tregjet e sotme konkuruese, biznesi juaj ka nevojë për bankierë të cilët:

Ndërsa biznesi juaj rritet, është e nevojshme të investohet më shumë në projekte të reja. Financimi nga të tretët është një nga burimet kryesore për zgjerimin e fondeve financiare.

Duke ofruar shërbime të tilla si: Kapital Punues, Kredi me Afat - Shkurtër dhe Afat- Gjatë, Shërbime të Financës së Strukturuar dhe Financim të Institucioneve Shtetërore, Departamenti i Bankingut të Korporatave, krijon mundësi të larmishme që të ndihmojë biznesin tuaj në planin e investimeve dhe zgjerimit të aktivitetit tuaj.

A dëshironi një bankë që bën pjesë në botën tuaj?

Ju keni nevojë për një bankier specialist, i cili ju ndihmon të harxhoni kohën tuaj në biznesin tuaj dhe jo në bankën tuaj. Në Departamentin e Bankingut të Korporatave, specialistët tanë ju ofrojnë vetëm shërbime të cilësisë së lartë të cilat biznesi juaj i meriton plotësisht.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.