Individėt


 

 

Në BKT do të gjeni produktet më të përshtatshme për individë, për nevojat dhe mundësitë tuaja. Me një shërbim cilësor dhe të diferencuar, njihuni me produktet më të reja për individë që ju bëjnë jetën më të lehtë.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.