Karta Biznesi

  Karta e Kreditit Prima për Bizneset është zhvilluar për të përmbushur nevojat e klientëve të biznesit, si Korporatë ashtu edhe të Bizneseve të Vogla dhe të Mesme (NVM).

Ky produkt do të jetë një mundësi shumë e mirë për biznesin tuaj, pasi:

Karta PRIMA funksionon si një karte krediti MasterCard e lëshuar nga Banka Kombëtare Tregtare e cila mundëson:

Si funksionon Karta Prima?

Biznesi juaj mund të pajisjet me më shumë se një kartë krediti PRIMA Business, duke i dhënë kështu mundësinë më shumë se një personi për të administruar shpenzimet e kompanisë, sipas kërkesave të pronarit.

Si mund të pajiseni me Kartë Krediti Prima?

Paraqituni pranë Degëve të Bankës në të gjithë rrjetin e BKT-së në Kosovë, për të aplikuar për limitin tuaj të kartës së Kreditit.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare – Dega nė Kosovė merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.