Karta Debiti

 

 

BanKomaT është kartë debiti që ofrohet nga BKT, lidhet direkt me llogarinë tuaj dhe ju ofron qasje të plotë të parave tuaja kurdo dhe kudo. 

 Me ofrimin e Kartave të Debitit Maestro dhe VISA Electron, BKT tani është edhe më afër jush.  Këto karta në dorën tuaj vijnë me emrin BanKomaT Maestro dhe BanKomaT VISA Electron.

Në rast se ju nevojiten para ju mund t’i  tërhiqni në çdo ATM, si  brenda ashtu edhe jashtë vendit, kudo që shihni logon e Maestro dhe Visa Electron.

Karta e debitit BanKomaT është gjithashtu e përdorshme edhe për blerje në terminalet POS (pikë shitjeje) në Kosovë dhe në të gjithë botën. Ju mund të blini në çdo dyqan, supermarket, bar restorant, Pompa të benzinës etj. kudo ku shfaqet logo e Maestro dhe Visa Electron.


Mund të verifikoni çdo transaksion të kryer nëpërmjet të gjendjes së llogarisë dhe të keni kontroll të plotë të shpenzimeve tuaja.

 

Përparësitë:

·         Praktike, e shpejtë dhe e lehtë në përdorim 

·         Ulë  rrezikun e humbjes/vjedhjes së parave. 

·         Mundësi qasjeje në llogarinë tuaj 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, pa pasur  nevojë të shkoni në degë. 

·         Tërheqje në çdo ATM në mbarë botën, mjafton  të gjeni ATM  me logot e Maestro dhe Visa Electron. 

·         Mundësi blerjeje në të gjitha pikat e shitjes (POS) në Kosovë dhe jashtë saj kudo që ndodhen logot e Maestro dhe Visa Electron.

·         Kontroll i shpenzimeve dhe mundësi verifikimi për çdo transaksion të kryer me anë të pasqyrës së llogarisë. 

·         Përveç llogarisë kryesore në EUR ju mund të lidhni deri në 3 llogari të tjera rrjedhëse me 4 monedha të ndryshme (ALL, USD, GBP dhe CHF).

 

Përdorimi i kartës

Tërheqje Cash: Futeni kartën në  ATM dhe më pas zgjidhni gjuhën që dëshironi (Shqip ose Anglisht), shtypni kodin PIN të kartës, zgjidhni opsionin për veprimin që ju dëshironi të kryeni (tërheqje parash, verifikim i gjendjes së llogarisë, ndryshim i kodit PIN etj.). Për të realizuar transaksionin e dëshiruar thjesht ndiqni udhëzimet që ju shfaqen në ekranin e ATM-së.

Blerje në POS: Karta futet në terminal nga shitësi ose nga ju. shtypni kodin PIN të kartës suaj, plotësoni shumën e pagesës dhe prisni  për konfirmimin e transaksionit. Pasi transaksioni kryhet me sukses, shitësi duhet t’ju japë një kopje të dytë të faturës që duhet ta mbani ju.

 

*Informacion shtesë:

Nëse keni pyetje rreth kartës sonë BanKomaT, ju lutem kontaktoni Call Center në numrin: +383 38 666 666

 

Për të aplikuar për kartë debiti BanKomaT vizitoni degën më të afërt të BKT-së.

 

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare – Dega nė Kosovė merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.