Kredi me peng depozite

Kredi me Peng Depozite

 

Ju nevojiten para dhe mendoni të thyeni depozitën që keni në bankë? Edhe për këtë ekziston një zgjidhje. Përfitoni nga procedurat e shpejta dhe mos humbisni interesat e depozitës tuaj duke zgjedhur Kredinë me Peng Depozite në BKT.

 

Kredia me peng Depozite ju mundëson që të merrni kredi me interes shumë të ulët.

 

Kushtet e kredisë

 

 

Shuma maksimale:

Deri ne 1,000,000 Euro

Pjesëmarrja e klientit:

N/A

Garanci/kolateral:

Per pagesa  te rregullta mujore 100%, te vleres se kredise

Ndersa per pagesa  jo te regullta mujore 110% te vleres se kredise

Mosha:

21-65

   
   
   
   
   

 
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.