Kredi pėr Makinė

 

KREDI PËR MAKINË

 

Tashmë makinat personale janë një domosdoshmëri dhe BKT përkrahë të gjithë ata që planifikojnë të blejnë makinë të re apo të përdorur.

 

Kushtet e kredisë për blerjen e makinës së re

 

 

Maturimi i kredisë:

Deri në 5 vjet

Shuma maksimale e kredisë:

Deri në 30,000 Euro

Pjesëmarrja e klientit:

20%

Garanci/kolateral:

Pengu i vetures. Kasko sigurimi në favor të BKT-së

Mosha:

21-65

 

 

Kushtet e kredisë për blerjen e makinës së përdorur 

 

Maturimi i kredisë:

Deri në 5 vjet

Shuma maksimale e kredisë:

Deri në 30,000 Euro

Pjesëmarrja e klientit:

20%

Garanci/kolateral:

Pengu i vetures. Kasko sigurimi në favor të BKT-së -Një Garantues

Mosha:

21-65

   
   
   
   
   Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.