Kredi pėr Studime

Kredi për Studime

BKT ofron kredi për studime për të mbështetur nevojat tuaja për studime të çdo lloj niveli (fillore,e mesme, universitare, pasuniversitare).

 

Kredi studentore- Plus 

Kjo kredi është dizajnuar për nxënësit, studentët dhe pasuniversitarët me performancë të lartë ( që kanë notën mesatare 2.8/4 ose 8.0/10). 

 

Ofertë speciale:

BKT Kosovë ofron kredi për shkollim me afat 24 muaj me interes fiks 6.8 % në vit për të dy produktet. 

Për më shumë informacion, ju lutem, drejtohuni në një nga njesitë tona kudo në Kosovë!

Kushtet e Kredisë

 

Maturimi i kredisë:

Deri në 5 vjet

Shuma maksimale e kredisë:

Deri në 10,000 Euro

Pjesëmarrja e kredisë:

0%

Garanci/kolateral:

Deri në 5,000 Euro – një garantues
Mbi 5,000 euro –
Kolateral

Pakoja Studentore

 

Kjo pako ju ofrohet të gjithë studentëve që marrin kredi për studime në BKT dhe janë mbi 18 vjet.

Pakoja përmban:

  • Llogari rrjedhëse – pa mirëmbajtje
  • Mbitërheqje deri në 100 Euro me prindin si garantues.
Ju lutem shkarkoni   dokumentacionin përkatës që kërkohet për Kredinë për Studime.

 
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.