Kreditė pėr Sektorin Publik

Implementimi i strategjisë për sektorin publik ka çuar në përdorimin e disa produkteve të reja për rritjen e efektshmërisë. Këto përfshijnë:
Brenda kuadrit qeverisës, financa publike është një çështje prioritare, për arsye zhvillimi dhe besimi. Efikasiteti dhe efiçenca në shpenzimet publike është e një rëndësie të veçantë jo vetëm në uljen e varfërisë, por gjithashtu menaxhimi i mirë i të mirave publike ndihmon në zhvillimin ekonomik të vendit.

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.