Llogari rrjedhėse

Nga llogaria rrjedhëse ju mund të bëni transferta parash, pagesa për kartat e kreditit, pagesa të faturave dhe pagesa periodike. Në rast se keni llogari rrjedhëse në BKT por nuk keni para të mjaftueshme në llogari, BKT ju ofron mbitërheqje (overdraft).

Nëse nuk keni llogari rrjedhëse në BKT, vizitoni degën më të afërt.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.