Llogari

 Si mbajtës i një llogarie rrjedhëse ju mund të pajiseni edhe me:

  1. Kartë debiti
  2. E-banking

 dhe gjithashtu të kryeni:

  1. Transferta në nisje dhe në mbërritje
  2. Pagesa për të tretë
  3. Pagesa faturash
  4. Debitim direkt
  5. Pagesë periodike
  6. Pagesë kredie
  7. Pagesë kartë krediti

 

 
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.