Marketingu

Në BKT, biznesi juaj është nën kujdesin personal të specialistëve dhe ekspertëve të Korporatës që punojnë së bashku për të krijuar mundësi të reja dhe për të zgjidhur probleme të ndryshme të aktivitetit tuaj.

Si pjesë e Biznesit tuaj, ne krenohemi për lidhjet personale që kemi krijuar me ju duke mirëkuptuar nevojat tuaja individuale dhe unike.

Në Departamentin e Bankingut të Korporatave, ne përpiqemi vazhdimisht të krijojmë ndjesinë e të qënurit një bankë e vërtetë komuniteti, duke ju ofruar të gjitha produktet dhe shërbimet financiare të kohëve të fundit për biznesin tuaj, nëpërmjet rrjetit të degëve tona që shtrihen në gjithë territorin e Shqipërisë dhe Kosovës.

 

Që prej vitit 2007, ne jemi zhvilluar dhe si pasojë edhe kërkesat financiare të klientëve tanë janë rritur. Kjo është arsyeja që në BKT ju do të gjeni një klimë mikpritëse dhe të përshtatshme për realizimin e nevojave tuaja financiare.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.