Overdraft

Mbitërheqje (Overdraft)

Keni nevojë për një shumë të hollash menjëherë, dhe keni shfrytëzuar tërë pagën?

Përfitoni deri 1 pagë neto paradhënie bankare në llogarinë tuaj, duke kaluar pagën në BKT.

 Kushtet e mbitërheqjes

 

Maturimi:

Përderisa e merrni pagën në BKT, limiti i mbitërheqjes është i hapur.

Shuma Maksimale:

Deri në 1 pagë neto.

Mosha:

18-65

 

  

Ju lutem shkarkoni  dokumentacionin përkatës që kërkohet për Mbitërheqje (Overdraft).
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.