Pagat e Sektorit Publik

Në kuadrin e punës së saj BKT i kushton rëndësi të veçantë dhe punonjësve të sektorit publik. Implementimi i strategjisë së sektorit publik ka çuar në përdorimin e disa produkteve të reja. Ato përfshihen në paketën e Marrëveshjeve të Pagave, ku ofrojmë:

Gjithashtu nëpërmjet këtyre Marrëveshjeve të Pagave banka jonë është në kontakt të vazhdueshëm me institucionet publike duke qënë më pranë nevojave të publikut dhe përmbushjes së rolit të saj social.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.