Llogari Page


Asnjëherë nuk është vonë të kaloni pagën në BKT!

Llogaria e pagës është llogari fleksibile, me akses dhe përdorim maksimal, duke e përdorur për të pranuar pagën. Fillojeni thjesht, hapni një llogari page tek ne.

Nëse dëshironi t’i reduktoni shpenzimet tuaja atëherë zgjedhja më e mirë është të transferoni pagën tuaj në Bankën Kombëtare Tregtare duke përfituar shumë produkte dhe shërbime falas.

Përmes llogarisë së pagës do të ju plotësohen të gjitha nevojat lidhur me kërkesat e juaja për:

ü  KREDI INDIVIDUALE me normë preferenciale të interesit;

ü  1 PAGË LIMIT mbitërheqje;

ü  1 PAGË LIMIT Kartë Krediti;

ü  1 VIT PA PAGESË MIRËMBAJTJE për Kartë Krediti;

ü  E-BANKING pa pagesë për Individë;

ü  BKT MOBILE pa pagesë për Individë;

ü  NJOFTIMET NGA BKT MOBILE pa pagesë;

ü  DEPOZITA ME AFAT me norma të volitshme të interesit;

ü  TËRHEQJE NGA ATM-të e Bankës pa pagesë;

ü  TËRHEQJE NGA ATM-të e BKT Shqipërisë pa pagesë;

 

Andaj ju sugjerojmë që të mos e humbisni rastin dhe komoditetin e përdorimit të çdonjë prej produkteve tona pa komision në Bankën Kombëtare Tregtare.

 
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.