Pagesa Faturash

Pagesë Fature në Degë (pagesë utilitare)

Ju mund të drejtoheni në degën më të afërt të BKT-së dhe të paguani faturat tuaja duke kryer:

Për:

 

 
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.