Pagesa Periodike

Pagesa Periodike

 
Tani keni mundësi të shumta, alternativa të panumërta dhe gjithmonë egziston zgjidhja më e mirë. Pagesa periodike është zgjedhja më e mirë për ju për të paguar:


·         Kursime për fëmijë

·         Qiranë

·         Shkollimin

·         Primin e sigurimit

·         Çdo detyrim tuajin periodik

 

       Duke ardhur në njërën nga degët tona ju mund të urdhëroni BKT –në të transferojë nga llogaria juaj në favor të përfituesit pagesën periodike të zgjedhur: shumën, datën dhe afatin e      dëshiruar pa qenë nevoja e prezencës suaj çdo herë.

Pagesa periodike është gjithashtu zgjidhja më e mirë për ju edhe për të kursyer rregullisht. Ju mund ta bëni këtë në mënyrë fare komode me urdhër për pagesë periodike nga llogaria juaj rrjedhëse në llogarinë e kursimeve në BKT.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.