Pėrfitimet

Perfitimet

BKT, vlerëson përpjekjet, kohën dhe dedikimin e punonjësve për të arritur suksesin. Me të vërtetë besojmë se shpërblimi për punë të shkëlqyer është mjaft i rëndësishëm. BKT ofron kompensim fleksibil dhe gjithëpërfshirës, së bashku me një paketë të zgjeruar të përfitimeve me qëllim të plotësimit të nevojave të ndryshme të punonjësve.

Ne ofrojmë për punonjësit tanë paga konkuruese të bazuara në aftësitë dhe përvojën e tyre. Përveç pagës së rregullt, një bonus tremujorë i jepet degës më të mirë, si dhe një pagë shtesë për pushime.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.