Politikat Ambientale

Qëllimet dhe Objektivat

Qëllimi kryesor për adoptimin e Procedurave Mjedisore është të fokusojë në çështjet e mjedisit, që shoqërojnë huatë dhe investimet, duke rritur kështu shanset për një zhvillim ekonomik mjedisor të pranueshëm ose nxitës, si dhe të minimizojë ekspozimin ndaj riskut financiar / mjedisor. Termi “ Pyetësori Për Mjedisin” (PPM) shpesh përdoret për të nxjerrë në pah këtë gjë.

Objektivat specifike për procedurat e mjedisit janë si më poshtë:

Politikat Mjedisore të BKT-së 

 

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.