Politikat AML & KYC

Banka Kombëtare Tregtare – Dega në Kosovë zbaton dhe është në pajtueshmëri me ligjin dhe rregulloret e themeluara për parandalimin e shpërlarjes së parave dhe financimit të terrorizmit, në mënyrë që të mbrojë reputacionin dhe emrin e mirë të bankës, të pakësojë mundësinë e të qenit viktimë e mashtrimeve ose aktiviteteve të paligjshme dhe të sigurojë praktika biznesi të sigurta dhe të shëndetshme për klientët e saj. Ne zbatojmë saktësisht ligjet vendore dhe standardet ndërkombëtare për parandalimin e shpërlarjes së parave dhe refuzojmë të ndihmojmë ato raste që tentojne t’i evitojnë ato. Për këtë qëllim BKT  ka implementuar një set rregulloresh, procedurash dhe udhëzimesh për të parandaluar shpërlarjen e parave.
 

 The_WG_AML_Questionnaire_BKT_KosovaBanka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.