Politikat e Punėsimit

Politikat e Punësimit

Nëse ju pëlqen komunikimi i përditshëm me klientët...
Nëse ju pëlqen të punoni me një ekip të mrekullueshëm njerëzish punëtorë...
Nëse po kërkoni sfida në vendin tuaj të punës...
Nëse jeni në gjendje të adaptoheni me ndryshimet e shpejta...
Nëse pëlqeni atmosferën e një organizate në rritje, ku performanca, aftësitë dhe kontributet vlerësohen dhe shpërblehen...

Ejani të punoni me ne!
Procesi i Marrjes në Punë
Procesi i selektimit për marrjen në punë ndryshon duke u bazuar në pozicionin për të cilin po aplikohet.
·          Selektimi i parë bëhet në bazë të CV,
·          Vetëm aplikantët e pëzgjedhur informohen për hapat e selektimit,
·          Kandidatët përfshihen në testim me shkrim lidhur me njohuri të përgjithshme ekonomi,
·          Kandidatët e përzgjedhur nga testimi me shkrim përfshihen në intervistën me gojë,
·          Kandidatët të cilet përzgjidhen nga Komiteti i Intervistimit kalojnë në fazën e rekrutimit.
 
Aplikimi për punësim mund të bëhet vetëm nepërmjet formës se aplikimit on-line.
Për sqarime të mëtejshme jeni të mirëpritur të kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerëzore me nr. tel. +383 38 666 666 

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.