Qėllimi

Departamenti i Sektorit Publik është krijuar me qëllimin e përqëndrimit të forcave në këtë sektor paralelisht me sektorin privat. Në këto terma, janë krijuar shumë paketa dhe oferta konkrete shërbimesh për klientë specifikë në sektorin publik si dhënia e kredive, paketat e shërbimeve të pagave, depozitat publike etj. Shumica e tyre kanë rezultuar në mënyrë pozitive, duke treguar se ky sektor është shumë i ndjeshëm ndaj ofertave preferenciale dhe gjithashtu e vlerëson emrin dhe imazhin e BKT-së. Gjithashtu mund të shtojmë se për BKT marrëdhëniet dhe detyrimet sociale janë të një rëndësie të veçantë në përmbushjen e rolit të saj social.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.