Shėrbimi me Klient

Klient i Nderuar, ne jemi të përkushtuar që t’iu ofrojmë lehtësi në shfrytëzimin e shërbimeve bankare. Në perpjekje për t’iu pergjigjur sa më mirë nevojave që ju keni, ne vazhdimisht kërkojmë mendimet dhe sugjerimet tuaja se si mund të bëhemi më të dobishëm për ju.

 

Nëse keni sugjerime, komente apo ndonjë ankesë në lidhje me produktet apo shërbimet tona, ju mund ti shprehni ato duke përdorur një nga kanalet si në vijim:

Përshtypjet tuaja janë shumë të çmuara për ne.

 Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.