Sistemi i Vlerėsimit tė Punės

Sistemi i Vlerësimit të Punës

Vlerësimi i Performancës është thelbësor për manaxhim efektiv dhe vlerësimin e stafit. Vlerësimi i performancës ndihmon në zhvillimin e individëve dhe gjithashtu të bankës. Punonjësi duhet të njohë situatën e tij dhe të planifikojë nevojën për një zhvillim në të ardhmen. Vlerësimi i performancës së stafit, përcakton nevojat individuale për trajnim. Ai do të mundësojë analizën dhe planifikimin e nevojave të trajnimit të organizatës.
BKT është banka më e mirë e cila ka zbatuar sistemin e vlerësimit të bazuar në objektivin e performancës.
Aplikimi i matrikseve për vlerësimin e performancës mundëson shmangien ndaj subjektivizmit.
Sistemi i të dhënave për Performancën e Stafit krijon bazën për zhvillimin e karrierës, bonuset, atributin, trajnime jashtë vendit dhe përfitime te tjera.
 


Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.